TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Cumaru matt WPC

kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Cumaru matt WPC

kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Cumaru matt WPC

Kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Cumaru matt WPC 63909941

Bővebben
Kézbesítési idő  :
5-6 munkanap
Szállítási költség :
9999 Ft
Vastagság (mm) :
25
Telefonszám :
061 99-88-213
További adatok
14 390 Ft

Részletek

A G21 kültéri burkolólap Cumaru színben WPC anyagból egy G21 komplex padlórendszer része. Praktikus megoldás a kültéri padlóburkolásra. Nem csak magas minőségi elvárásoknak felel meg, de árban is kedvező.

Mi az a WPC anyag?

A WPC anyag (wood plastic components) 60 %-ban farost és 40 %-ban műanyagból készült kompozit. Nyomás és hő hatásával (extrudálás) keletkezik az ellenálló és karbantartásmentes anyag, amely praktikus és nagyon hasznos minden szempontból.

Egy nő a WPC terasz padlóburkolaton ülve medence mellett

Padlóburkolat fa mintával, amely örökre kitart

Ezen anyag tulajdonságai elérik az egzotikus fából készült deszkák minőségét és ugyanakkor jelentősen megfizethetőbbek. A padlók és teraszok a G21 rendszer felhasználásával úgy néznek ki, mintha fából lennének, de a fa deszkákkal ellentétben nem szükséges a karbantartásuk vagy festésük. A klasszikus műanyaggal szemben pedig magas a színtartósságuk és ellenállóbbak a hőmérséklet ingadozásának.

És a fő előnyei?

Karbantartás mentes - Az anyagot nem szükséges fenntartani vagy különféle bevonatokkal kezelni és vízzel egyszerűen tisztítható.

Állandó - A WPC anyag teljes egészében van lefestve, így nem változik a színe az idő elteltével. A fa anyagokkal ellentétben nincsenek vizuális hibái, mint például csomók, stb.

Költséghatékony - Egy komplett terasz vagy más felület lefedése kedvező áron, 20 éves élettartam.

Biztonságos és csúszásgátló felület - A fa teraszokkal ellentétben a WPC padlóburkolaton nyugodtan mezítláb is járkálhat, nem kerül szálka a lábába. Csúszásgátló réteggel vannak ellátva, ezért medencéknél és esőben is használhatóak.

A WPC padlóburkolat végtelen medence körül a háznál

Sokoldalú felhasználás

A WPC anyag a tulajdonságainak köszönhetően használható olyan helyeken, ahol mindennapi környezeti hatásoknak van kitéve, mint pl. a pára, napsütés, eső, szél, fagy, stb. Felhasználható kültéri teraszokon, medence körüli felületeken, erkélyen, stb.

Mire lesz még szüksége?

1) Kültéri padlóburkolat tartó - a padlóburkolat alá keresztben kell helyezni egymástól 35 cm távolságban. Ajánlott mennyiség: 3 m tartó 1 m2 padlóburkolatra.

2) Padlóburkolat rögzítő a tartóhoz - minden pontban használandó, ahol a tartó és a padlóburkolat keresztezi egymást. Távtartóként is szolgál dilatációs rés kialakítására a deszkák között. Ajánlott mennyiség: 22 db 1 m2 padlóburkolatra.

3) Padlóburkolat tartó rögzítő alapzathoz - a rögzítő a tartón 40 cm-enként használandó. Ajánlott mennyiség: 8 db 1 m2 padlóburkolatra.

4) Elzáró - a padlóburkolat kiálló élei elrejtésére használandó. A mennyisége egyéni a felület alakja és a kiálló élek mérete szerint.

Túlméretes szállítás

A G21 padlóburkolat túlméretes szállítással lesz kiszállítva a kívánt szállítási címre. A szállítás a szállítási cím és a központi raktárunk közötti távolság és a szállított padlóburkolat mennyisége szerint lesz kiszámolva.

Termékleírás

  • Anyag: WPC
  • Hosszúság: 400 cm
  • Színváltozat: Cumaru

Adatok

Gyártó
G21
Szín
Cumaru
Cikkszám
63909941
Tömeg
10,605 kg/db

Hasonló termékek

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu