Szűrés

Termék típus

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Hasogatógép

Hasogató gépek – készüljön Ön is a télre!

hasogató gépAki fával fűt, annak vagy komoly összegeket kell kiadnia a tűzifa felhasogatásáért, vagy neki kell gyürkőznie, és egy baltával felhasogatni a rönköket. Ez vagy mindennapos feladat lesz az egész tél folyamán, vagy egy-kétszeri, viszont lényegesen nagyobb munka. A harmadik lehetőséget mi ajánljuk: egy hasogató gép megvásárlásával el lehet felejteni a nehéz munkát!

A hasogató gépbe csak adagolni kell a fát, erőkifejtésre pedig nincs szükség, hiszen azt a gép végzi. Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az igényeinek megfelelő hasogató gépet!

Tovább

A rönkhasító egy olyan fejsze amihez nem kell emberi erőt ígénybe venni. A rönkhasítóval egészen kisméretű hasábokat tud készíteni amit azonnak a kályhába, kandallóba tud helyezni. 

Egy igazán jó rönkhasítóval valóban könnyebb lesz hasogatni a fát. A kínálatunkban megtalálja a mind a Scheppach mind a Hecht hasogatókat. Álló és vízszintes gépeink minden kívánalmat kielégítenek, hogy minél hamarabb túlessen a favágás nehézségein. Azokat a géepeket amire vízszintesen lehet elhelyezni a fát, otthoni felhasználásra ajálnjuk, illetve azoknak akiknek fontos, hogy a gép mobilizálható és könnyen mozgatható legyen mert rendszerint ezek kissebb súllyal rendelkeznek mirt az álló gépek .

Az oszlopos rönkhasítók jellemzően gyorsabban dolgoznak így nagyobb mennyíséget lehet vele aprítani.Ezek a gépek komolyabb igénybevételre is megfelelnek, mivel nagyobb teljesítménnyel és nagyobb erővel rendelkeznek. A hátrányuk, hogy kevésbé biztonságos mivel, az aprított fa magasabbról hullik a földre valamint nehezebben mozgatható és szállítható. 

Tanácsok rönkhasító vásárlásához

- döntse el, hogy álló vagy fekvő típúsú gépre van-e szüksége

- ne feledkezzen meg a hasítók megvásárlásáról 

- figyeljen a motor hálózati feszültségére (230V vagy 400V)

- bizonyosodjon meg arról, hogy a megvásárolt rönkhasító márka megfelelő szervizhálózattal rendelkezzen. 

- figyeljen a megfelelő hasítóerőre ami jellemzően tonnában van megadva illetve a maximálisan befogható rönk hosszára és átmérőjére

Tanácsok a biztonságos üzemeltetéshez

- figyelmesen olvassa el a használati útmutatót

- ne dolgozzon rossz fényviszonyok között

- ne engedjen gyereket a gép közelébe

- ha egy rönköt meg kell igazítania előtte állítsa le a gépet

- használjon megfelelő védőfelszerelést (kesztyű, füldugó, munkavédelmi szemüveg)

- ittas állapotban ne használja a gépet. 

- ne viseljen bő ruhát, órát, ékszert a gép használata közben

 

Rönkhasítót vásárolna? Cégünk a websale.hu kiemelt forgalmazói a Scheppach és a Hecht hasogatóknak. Kérje ajánlatunkat most!

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu