TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Indiai teak, matt WPC

kültéri burkolólap  2,5*14*400cm, Indiai teak, matt WPC

kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Indiai teak, matt WPC

kültéri burkolólap 2,5*14*400cm, Indiai teak, matt WPC

 

Bővebben
Kézbesítési idő  :
5-6 munkanap
Szállítási költség :
9999 Ft
Vastagság (mm) :
25
Telefonszám :
061 99-88-213
További adatok
14 390 Ft

Részletek

G21 kültéri burkolólapok Indiai teak színben WPC anyagból a G21 komplex padló rendszerhez. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. Nemcsak a magas minőségi követelményeknek felel meg, de az ára is rendkívül kedvező.

Mit jelent a WPC anyag?

A WPC (wood plastic components) rövidítés a termék összetételére, azaz farost 60% és műanyag 40% keverékére utal. Nyomás és hő hatására, vagyis extrudálással ellenálló és karbantartást nem igénylő anyag keletkezik, amely rendkívül praktikus és sokféleképpen felhasználható.

Hölgy a bazén mellett

Fa külső és tartós belső

Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak. WPC anyag tulajdonságai miatt alkalmas kültéri teraszok, a medence körüli terület, és erkélyek lefedésére, illetve minden kültéri területre, ahol a padló ki van téve az időjárás szeszélyeinek (nedvesség, napsugárzás, szél, fagy).

A G21 kültéri burkolórendszernek megszámlálhatatlan előnye van a többi burkolatokkal szemben:

  • Nem igényel karbantartást: Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést sem védőlakkot.
  • Időtálló: a WPC anyagból készült burkolólapok teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".
  • Megtakarítás: roppant költséghatékony megoldás a terasz vagy a padló burkolásához, megfelelő telepítéssel és használattal az élettartama több mint 20 év.
  • WPC kültéri burkolat a bazénokhoz is

A G21 burkolórendszer kiépítésére az alábbi kellékek is szükségesek, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban:

1) Tartóhasáb - a burkolólapok alá helyezendő 35 cm-es közzel. Ajánlott mennyiség 1 m2 burkolásához 3 méteres hasáb szükséges

2) A burkolólapot a tartóhasábhoz rögzítő csavar - minden pont rögzítésére, ahol a burkolólap és a tartóhasáb keresztezi egymást. Kitölti a dilatációs (időjárás hatására történő tágulás) tágulás következtében keletkezett réseket. Ajánlott mennyiség - 1m2-hez 22 darab szükséges.

3) Rögzítőcsavar a tartóhasáb rögzítéséhez - használandó 40cm-ként. Javasolt mennyiség - 1m2-hez 8 darab szükséges

4) Élzáró - a kiálló élek elrejtésére szolgál. A felhasználandó mennyiség a lefedendő terület éleinek nagyságától és számától függ.

Biztonságos és csúszásmentes felület: ellentétben a fával burkolt teraszokkal, a WPC teraszon nyugodtan járhat mezítláb, nem állnak ki belőle szálkák. A felülete csúszásgátló réteggel bevont, így tehát nyugodtan használható a medence közelében, vagy az esőben.

Adatok

Gyártó
G21
Szín
Indiai teak
Cikkszám
6390991
Tömeg
10,605 kg/db

Hasonló termékek

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu