Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Rólunk

  • Munkatársaink odafigyelnek Rád!

Küldetésünknek érezzük, hogy ne csak lehetővé tegyük az otthon kényelméből a webes vásárlást, hanem hogy ez egy igazi élményt nyújtson és jó hangulatban történjen, fennakadások nélkül. 

Ezt családias, vidám hangulatú csapatunk támogatja napról napra, amit bárki megtapasztalhat egy rendelés során.

  •  Nézzük, kik segítenek a vásárlásban:

Peti fogadja a reklamációval, csomag visszaküldéssel, garanciával kapcsolatos kérdéseket. Ezekkel kapcsolatban vele e-mailben lehet kommunikálni annak érdekében, hogy hivatalos és pontos legyen a reklamációs folyamat. (reklamacio@websale.hu)

Mindig a lehető leghamarabb válaszol és segít megoldani a problémákat. Emellett kezeli az ügyfélszolgálati fórumokat is.

Barbi dolgozza fel a beérkező rendeléseket, kapcsolatot tart a beszállítókkal és gondoskodik a megfelelő raktárkészlet fenntartásáról. Ezenkívül a webshop minél előnyösebb megjelenéséért is ő felel. (megrendeles@websale.hu)

Márk gondoskodik az oldal naprakész állapotáról, hogy Vásárlóink minden termékről a lehető legfrissebb információhoz jussanak. Szintén 2016 óta támogatja a csapatot, így az oldalon szereplő termékek nagyrészt az ő keze által kerültek fel. (info@royalstore.hu)

Minden cégnek szüksége van ügyvezetőkre, akik összefogják a csapatot.
Ezt a szerepet tölti be Pisti és DávidA gazdasági háttér szakmai támogatását Dávid biztosítja, míg a forgalom folyamatos növekedéséért Pisti felel. (+36303839913; bacsi.istvan@websale.hu)

  • Sikereink nagyban köszönhetőek ügyfeleinknek! 

Ezekből szeretnénk megosztani néhány mozzanatot:

2021 Pénzügyi szakemberekkel bővült a tulajdonosi kör.

2018 Megbízható bolt jelölés, mely azóta is folyamatos.

2015 Az első év, mikor teljesítettük a 100 millió forintos forgalmat.

2014 Megnyitottuk első webáruházunkat.

2011 Megalakult a Royal Store Kft.

  • Velünk is a legváratlanabb helyzetek történnek meg néha. 

A csapat által egyértelműen kedvencnek megszavazott baki a következő:
Egy korábbi telephely kiválasztása bevalljuk nem sikerült tökéletesen. A helyszín kiváló, a megközelíthetőség ideális, a raktár nagysága kifogástalan, helyiségek elhelyezkedése messzemenőkig a legjobb. Szerződés megkötve, kezdődhet a költözés… amikor is realizálódott mindenkiben az a 8 lépcsőfok, ami addig fel sem tűnt (de néhány 150 l-es betonkeverő mozgatásánál egyből kiszúrtuk gond nélkül a problémát).

Egy ideig egy hasznos szerkezet, a lépcsőjáró előnyeit élveztük, de szerencsére hamar kinőttük ezt a helyet is, így költöztünk tovább. Azóta megtanultuk, hogy a lépcsőkre is oda kell figyelni.

  • Ne csak a múltról essen szó... 

Szeretnénk néhány morzsát a jövőbeli tervekről is elejteni. A cég célkitűzései között szerepel, hogy két éven belül elérjük a 150.000-es rendelési számot. 2023-ra célunk az árukereső által meghirdetett évenkénti versenyen az év internetes kereskedőjévé válni, valamint hosszabb távú célunk, hogy egy Magyarországon még ismeretlen márka kizárólagos forgalmazói legyünk itthon. Azt is kitűztük, hogy egy saját márkás termékcsalád is helyet kap a kínálatunkban. 

Eközben természetesen gondolunk társadalmunk segítésére is. Mára sikerült elérni, hogy minimalizáltuk a papírhasználatunkat - kis túlzással kizárólag a könyveléshez használunk, és a logisztika területén is egyre inkább a zöld csomagolóanyagokat vezetjük be.

Áruházunk tehát múlttal és jövőképpel egyaránt rendelkező, céltudatos, és segítőkész csapat. Elnyertük bizalmát? Szeretne egyedi árajánlatot kérni? Az alábbi hivatkozásra kattintva azonnal megteheti, állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu