Szűrés

Gyártó
Termék típus

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövessen Minket!

YouTube

Átvételi pont: 1165 Budapest, Margit utca 114. Ikarus Ipari Park 29-es ép., fsz.

Napernyő, napernyőtalp

Napernyők használatával Ön is tehet az egészségéért!

Manapság, a nyári időszakokban a szakemberek nem győzik elégszer felhívni a figyelmet a magas UV-sugárzásra. Ennek ellenére sokan nem tartják be a szabályokat, és például olyan napszakokban mennek a napra, amikor fokozottan veszélyes kint tartózkodni. Muszáj, hogy az emberek komolyan vegyék a szakemberek figyelmeztetéseit, mert ellenkező esetben hőgutát, napszúrást vagy más súlyosabb egészségügyi szövődménnyel találhatják magukat szemben. A szabályok mellett érdemes különböző eszközökkel is védekezni, hiszen így végképp elkerülhetők a kellemetlenségek. Szerencsére ehhez már számtalan eszköz, megoldás áll rendelkezésre. Amennyiben Ön is szeretne mindent megtenni azért, hogy megakadályozza a napszúrást vagy hőgutát, ne feledkezzen meg a napernyők használatáról a nyári időszakban! 

napernyők fontos szerepet tölthetnek be abban, hogy elkerülje az UV-sugárzás okozta egészségügyi problémákat. A kiegészítők gondoskodnak az árnyékos területről, ahol bátran tartózkodhat, hiszen az ernyő alatt az erős napsugaraknak csak az 50-80 százaléka éri. Ez elegendő ahhoz is, hogy a bőre kellemes színt kapjon, így nincs szüksége arra, hogy a tűző napon süttesse magát egy kis barnaságért. A napernyők bárhol használhatók a kerten belül, ahol szükség van árnyékra. Alkalmazásukkal bátran tartózkodhat a kertben, foglalkozhat a növényeivel vagy más szabadidős tevékenységgel. Az egész családnak védelmet nyújtanak, így ahol kisgyerekek is vannak, ott kifejezetten nélkülözhetetlenek. A napernyők alatt a kicsik medencéje vagy homokozója tökéletes védelmet élvezhet, ennek köszönhetően ők is bátran játszhatnak a nyílt terepen. 

Ha Önnek nem áll rendelkezésre megfelelő napernyő vagy szeretné lecserélni a régebbi kiegészítőt, ismerkedjen meg kínálatunkkal! Webshopunkból egyszerűen és könnyedén megrendelheti az új napernyőt, kedvező áron. Termékeink színvonalasak, strapabírók, amikre hosszú távon számíthat. Ha bővebb információkra lenne szüksége az árucikkeinkről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu