Szűrés

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Biztonságtechnika

Ha digitális széfet keres

Ha digitális széfet keresSzeretné legfontosabb értékeit biztonságban tudni? Azt fontolgatja, hogy igénybe veszi valamelyik bank széfszolgáltatását? Létezik ennél egyszerűbb megoldás is: webáruházunkból egyszeri kiadással vásárolhatja meg az igényeinek leginkább megfelelő digitális széfet! Akár otthonában, akár irodájában egyszerűen elhelyezheti a széfet, amelyhez tetszés szerint bármikor, előzetes időpont egyeztetés nélkül hozzáférhet.

 

Ha olyan digitális széfet szeretne, amelyet akár évtizedekig biztonsággal tud használni, érdemes előre tervezni, és átgondolni, hogy a jövőben milyen típusú és méretű értékek kerülhetnek bele. Készpénzt, családi ékszereket tárolna benne, vagy befektetési céllal vásárolt aranyat, ezüstöt? Szeretné, ha bizonyos iratai és dokumentumai nem kerülnének illetéktelen kezekbe? Esetleg kisebb műszaki cikkeket is elhelyezne benne? Digitális széfeink e lehetőségek bármelyikét százszázalékosan kielégítik!

 

Ha az Ön számára is fontos a biztonság, és értékeinek megóvása, keresse biztonságtechnikai termékeinket webáruházunkban!

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu