Szűrés

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Fűtőtest, energiatakarékos fűtőpanel, elektromos hősugárzó

 

 

Tovább

 

Elektromos fűtés ?! De hiszen villannyal fűteni drága mulatság! 
Valóban. Ugyanannyira, mint gázzal!

Ma már az a teória, miszerint villannyal fűteni háromszor annyiba kerül, mint gázzal, egyszerűen nem igaz, mert léteznek olyan készülékek, amelyek korszerű, energiatakarékos fűtőbetéttel, kifinomult vezérléssel és csaknem 100%-os hatásfokkal rendelkeznek. 


Az aktuális igényekhez igazodó fűtési megoldás

Az aktuális igényekhez igazodó fűtési megoldás Mikor fűtésről beszélünk, különféle fűtési eszközökre gondolhatunk. Mint például elektromos hősugárzó, elektromos konvektor, olajradiátor, elektromos fűtőpanel stb. Ezek két csoportba sorolhatóak, kiegészítő, és fő fűtési eszközökre. Kiegészítő fűtési eszköz például az elektromos hősugárzó, konvektor, olajradiátor, és fű fűtési eszközként alkalmazható az elektromos fűtőpanel.

 

Ezek az eszközök szükség esetén is használhatóak, mivel nagy előnyük a mobil kialakítás. Hordozhatóak, így pontosan akkor és ott használhatjuk őket, ahol szükségünk van rájuk. Bárhol elhelyezhetőek, figyelembe véve a megfelelő távolságot a bútoroktól, és egyéb éghető anyagoktól. Amire mindig figyelni kell, hogy az elektromos hősugárzót nem szabad felügyelet nélkül hagyni, mivel igen egyszerű működési elve és kialakítása miatt balesetveszélyessé válhat. Mivel kiegészítő megoldásról van szó, nem jelent állandóan fennálló költséget a kiegészítő fűtési eszközök üzemeltetése.

 

Amennyiben megbízható fűtési megoldásra vágyik, tekintse meg kínálatunkat, és érdeklődjön fűtőtestenergiatakarékos fűtőpanelelektromos hősugárzó termékeinkről!

 

Fűtsön és legyen modern! Lehetséges?

Igen! Az Adax elektromos fűtés és a Bonjour elektromos fűtőpanel elhozza otthonába a meleget, valamint a XXI. századot! A kétféle fűtőtest különböző formákban és színekben érkezhet meg otthonába.

Unja már a kályhát? Valami modernebbet szeretne? Úgy érzi, hogy a központi fűtés nem elégíti ki az igényeit? Válasszon kedvére az Önnek kifejlesztett két fűtőcsalád közül! Az Adax fűtőpanel mellett válogathat padlófűtés, illetve teraszfűtés kínálatunkban is.

Itt a tél, a fűtés és a design kéz a kézben költözik be otthonába, hogy meleget adjon. Webplázánkban kedvére válogathat, nézelődhet. Fontos szempont, hogy a számlákon a nullák ne ugorjanak az egekbe, valamint elengedhetetlen, hogy a környezetére is figyelmet fordítson? Akkor Önnek fejlesztették az energiatakarékos Adax fűtőpanelt, valamint a Bonjour elektromos fűtőpanelt. Válasszon kedvére, vagy hozzon létre eklektikus stílust a lakásában, amennyiben nehéz a döntés.

Keressen fel minket akár még ma, hogy felmelegítsük a hideg téli napokat!

 

Fűtőpanelek a legjobb helyről!

Fűtőpanelek a legjobb helyről!A téli hűvös időkben semmi sem teheti meghittebbé otthonunkat, mint egy jól bemelegített szoba. Az általunk kínált fűtőpanelek nem csak a melegről gondoskodnak, de segítségükkel az energiatakarékosságot is szem előtt tarthatja! Ha biztosra szeretne menni, válasszon nálunk fűtőpaneleket! Mit kínálunk?

Az Adax fűtőtestek közel 100%-ban alakítják át hővé az elektromos energiát. Harmadannyit fogyasztanak, mint egy hagyományos izzószálas készülék, emellett túlmelegedés elleni védelemmel vannak ellátva, így 60 oC fölött nem fűtenek tovább.

Az energiatakarékos Bonjour fűtőtestek az IP24 védelmének köszönhetően akár fürdőszobákban is elhelyezhetőek, hiszen a kifröccsenő víz többé nem okoz problémát. Beépített mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtés vezérlő termosztát gondoskodik a takarékos energiafelhasználásáról.

Válasszon nálunk Adax fűtőtestet vagy Bonjour fűtőtestet a meghitt, komfortos otthon megteremtéséhez, energiatakarékos és stílusos megoldások várják a modern fűtési rendszerek híveit!

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu