Szűrés

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Légkondicionáló, Klíma

Klíma Webáruház

 

                         

Tovább

Inverter Klíma:


A klímaberendezés beltéri egységében érzékelő figyeli a szoba hőmérsékletét.
Nem kapcsol ki igazán és nem is kapcsol be igazán, valahol a kettő között dolgozik, ami a terhelés szempontjából rendkívüli előny.
Az inverteres teljesítmény-vezérlés folyamatos szabályozást tesz lehetővé, így az inverteres klíma, működésének minden pillanatában, éppen akkora teljesítménnyel üzemel, amekkorát a körülmények megkívánnak.
Precízebb hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, hiszen nincs "ki-be" kapcsolgatás, így nincs hőmérsékletingadozás sem.
Csendesebb működést tesz lehetővé.
Nincs hideg légáram! Mivel csökkent teljesítménnyel is képes dolgozni egy inverteres klíma készülék, az általa kifújt levegő hőmérséklete jóval kellemesebb lehet egy 100%-on dolgozó "hagyományos" típus által kifújt levegő hőmérsékleténél.


ON/OFF Klíma:
Az on-off klímák hagyományos elven, a kompresszor ki és bekapcsolásával tartják fenn a kívánt hőmérsékletet a helyiségben. Az on-off klíma, vagy fix fordulatú klíma elnevezés erre a működésre utal. Ezen az elven működnek a háztartási hűtőszekrények is. Ha a hűtőtérben a levegő hőmérséklete eléri a kívánt értéket, a kompresszor leáll, ellenkező esetben pedig működik, beindítva a hűtés folyamatát.
Egy on/off elven működő klíma esetében, ha a szoba hőmérséklete meghaladja az általunk beállított hőmérsékletet, a kompresszor bekapcsol, és a beltéri egység hűteni kezd. A klíma kikapcsolása természetesen akkor történik, ha szoba hőmérséklete ismét a beállított hőmérséklet alá esik. Ez a módszer folyamatos ki-be kapcsolgatással tartja fenn a beállított hőmérsékletet.
Az on-off klíma kompresszora fix fordulatszámon üzemel, ezért nincs mód a teljesítményének térfogatárammal történő szabályozására. A fix fordulatú on-off gépek előnye az inverteres klímákkal szemben kedvezőbb áruk, hiszen a vezérlésük egyszerűbb mint az inverteres gépeknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klíma Webáruház, Klíma vásárlás, inverteres klíma, split klíma,klíma beszerelés,klíma akció,légkondicionáló ár,légkondicionáló akció,légkondicionáló két beltéri egységgel

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu