TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Gourmet Damascus szett, small box

Gourmet Damascus szett, small box

Gourmet Damascus szett, small box

60022168 Gourmet Damascus szett, small box

 

Bővebben
Kézbesítési idő  :
2-3 munkanap
Szállítási költség :
1649 Ft
Telefonszám :
061 99-88-213
További adatok
47 190 Ft

Részletek

Kés damaszkuszi acélból a konyhában? Igen, ez a tökéletes választás. A damaszkuszi acél erősebb és tartósabb a sima acéllal szemben, ráadásul az egyedi acél mintának köszönhetően luxus kiegészítőjévé válik a konyhájának.

A minőséges G21 Gourmet Damascus, damaszkuszi acélból készült univerzális kések tökéletesen fognak szeletelni, vágni. Az átlagos főzésből szórakozás válik velük, melyet minden szakács és haspók értékelni fog.

Minőséges anyag és kialakítás, 4 év garanciát vállalunk

A G21 Gourmet Damascus kések pengéje minőséges 67 rétegű damaszkuszi VG-10 acélból készült, mely rendkívül ellenálló, stabil és hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik. A rétegezett damaszkuszi acélt fegyverkészítéshez is használták. A damaszkuszi acél kettő, vagy több különféle acél egyvelege, mely egy egészet alkot. Ezek eredménye egy nagyon erős, ellenálló, ráadásul törésmentes anyag.

Ezen anyagnak köszönhetően a G21 Gourmet Damascus kés éles, ellenálló, tartós és megfelelő karbantartás mellett több évtizedig is jó szolgálatot tehet.

A kés markolata extra erős és ellenállót laminált anyagból készült, ún. Micrata. A micrata egy rétegelt szerkezetű, műgyantával kiöntött alapanyag, melyben nem üvegszál, hanem természetes alapanyag biztosítja a rétegeket. Így készült ez az erős,kemény markolat, mely nem enged az idő múlásának. A kés sima, egyenes, tiszta kialakítása minden konyha díszévé válik.

Small box G21 Gourmet Damascus

Tokban, biztonságban

Nem tudja, hova helyezze el biztonságban a késeket? Tokba! A szett része egy elegáns fából készült tok, melyben minden késnek megvan a biztonságos helye.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Paraméterek

Kések hossza

  • Séfkés, 21 cm
  • Univerzális kés, 13 cm
  • Szeletelő kés, 9 cm
  • Fa tok

Csomagolás tartalma:

  1. Séfkés
  2. Univerzális kés
  3. Szeletelő kés
  4. Fa tok

Adatok

Gyártó
G21
Cikkszám
60022168
Tömeg
1,15 kg/db

Hasonló termékek

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu