Szűrés

Gyártó
Termék típus
Teljesítmény (W)
Vágószélesség
30 cm - 56 cm

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Fűnyíró

Fűnyíróra lenne szüksége?

fűnyíró Aki családi házban él - amihez kert is tartozik -, az tudja, hogy a fűnyírás egy soha véget nem érő munka, amit lehet hatékonyan és gyorsan is végezni, de egy elavult, hibás, illetve alacsony teljesítményű fűnyíróval hosszadalmas, fárasztó és nehézkes. Ha Ön is hasonló problémával küzd, hadd ajánljuk figyelmébe fűnyíróink széles választékát!

 

Tovább
 

Kínálatunkban többféle fűnyíró is található, így biztosan megtalálja azt a típust, ami minden tekintetben megfelel az igényeinek. A hagyományosnak mondható elektromos, illetve benzinmotoros fűnyírók mellett nálunk akkus, önjáró fűnyírót is találhat, amivel tényleg egyszerűvé teheti a gyep gondozását. Bármelyikre is essen azonban a választása, biztos lehet a kiváló minőségben, a tartósságban és a kedvező árban.

A benzinmotoros fűnyírók hatalmas előnye a szabadság, hiszen nem függnek az elektromos hálózattól, hátrányuk pedig a viszonylag magas zajszint. Nagyobb területek nyírásához azonban mindenképp ezt ajánljuk, hiszen az elektromos fűnyírók kábelének hossza véges, és ugyan hosszabbítható, de a kezelése körülményes.

Az elektromos fűnyírók nem szennyezik a környezetüket kipufogógázzal, és kifejezetten halknak mondhatóak benzinmotoros társaikhoz képest, ezért olyan kiskertekbe ajánljuk őket, amelyek sűrűn beépített lakóövezetben találhatóak. Kisebb fűfelület nyírására tökéletesen alkalmasak, az áruk pedig kedvező.

Az akkus, önjáró fűnyírók a legmodernebb technológiát képviselik. Elektromosak, tehát a zajszintjük alacsony, felügyeletre sem szorulnak, amennyiben a fűfelület elkerített legalább egy ágyásszegéllyel, és viszonylag gyorsan, és főleg fáradság nélkül lehet velük lenyírni a gyepet. Hátrányuk azonban, hogy némi utómunkát igényelnek, mert bizonyos helyekre nem jutnak be, illetve a szegélyeknél is hagyhatnak hosszabb fűszálakat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését fűnyíróink iránt, tekintse meg kínálatunkat, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu