TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

grillkő lemez a BBQ grillekhez

grillkő lemez a BBQ grillekhez

grillkő lemez a BBQ grillekhez

grillkő lemez a BBQ grillekhez

 

Bővebben
Kézbesítési idő  :
2-3 munkanap
Szállítási költség :
1999 Ft
Telefonszám :
061 99-88-213
További adatok
26 890 Ft

Részletek

Az grillező kőlapon történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 BBQ grillnek? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, pisztrángot, tojást, virslit, padlizsánt, paprikát, vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 grillező kőlapot. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.

Miért pont kő?

A kövön történő grillezésnek sok előnye van. A minőségét elsősorban a húsok, sajtok, halak és zöldségek grillezése során veszi majd észre.

Zöldségek finoman és egészégesen

Szivesen enne grillezett zöldségkeveréket? A zöldséget grillezheti a rácson, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe. Ráadásul az így grillezett zöldséget könnyen elégetheti és a végén száraz ostyákat fog tálalni a vendégeinek, szaftos és egészséges finomságok helyett. Szuper megoldás a grillező kőlap. Grillezzen nagy, vagy kis darabokra vágott zöldségkeveréket. Biztos lehet abban, hogy a szaftos grillezett zöldségkeveréket még sokáig fogják emlegetni a barátai.

Mit szól egy finom hússzelethez?

A rácson grillezett steaket is érdemes megemlíteni, de az elkészítése közben a szaftja kicsöpög és a hús szárazabb marad. Ez nem történhet meg a grillező kőlapon történő grillezés közben! A kövön grillezett steakek szaftosak maradnak. Ezzel a felületén aranyszínű, sült kérget kap, és a hús belül puha és szaftos lesz.

Be van már pácolva a hús és fel van szeletelve a hús? Akkor készítse el a grillt, melegítse fel az öntöttvas lemezt, hűtse le az italokat, hívja meg a barátait és élvezze a kellemes estét a szabad ég alatt.

Műszaki adatok

  • Márka: G21
  • Besorolás: grillező kőlap
  • Méretek keret nélkül (Sz x Ma x Mé): 43 x 3,5 x 20,5 cm
  • Mérete kerettel (Sz x Ma x Mé): 43,5 x 6,5 x 22 cm

Adatok

Gyártó
G21
Cikkszám
6390323
Tömeg
5,5 kg/db

Hasonló termékek

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu