TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez

öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez

öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez

Öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez

 

Bővebben
Kézbesítési idő  :
2-3 munkanap
Szállítási költség :
1649 Ft
Telefonszám :
061 99-88-213
További adatok
20 090 Ft

Részletek

Az öntöttvas rostélyon történő grillezés a „tökéletes ízek“ új dimenzióját tárja fel Ön előtt. Amennyiben a birtokában tudja a G21 Mexico BBQ gázgrillt, mindenképpen szerezze be hozzá ezt a tökéletes kiegészítőt. Merüljön el a roston sült steak, sajt, pisztráng, tojás, kolbász, padlizsán, paprika és más finomságok illatfelhőjében.

Miért pont öntöttvas?

Az öntöttvas az egyik legtartósabb anyag grillezéshez. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. Ráadásul ezt az öntöttvas rostélyt nagyon egyszerű tisztítani is, a grillezett élelmiszerek pedig nem ragadnak rá, mint más anyagokra.

Zöldség, vagy inkább hús?
Döntésképtelen, hogy zöldséget, vagy húst enne? Egyen mindkettőt! Szeletelje a zöldségeket nagyobb darabokra, vagy épp hagyja egészben. A rostélyon grillezett steak igazi ízélmény. A grillezésnek köszönhetően a nagyobb lángnak köszönhetően a hús széle finom ropogósra sül. Helyezze a húst és a zöldséget a rostélyra, így nem marad hátra más, minthogy várjon míg kész nem lesz.

Már előkészítette a húst és a zöldséget is?Már csak egy dolog maradt hátra: vegy elő a G21 öntöttvas rostélyt, hűtse be az italokat és hívja át barátaid egy könnyű vacsorára.

Műszaki adatok

Anyag: öntöttvas
Méretek: 43 x 36 cm
Súly: 3 kg

Adatok

Gyártó
G21
Cikkszám
63903065
Tömeg
3 kg/db

Hasonló termékek

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu