TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Blog

Használj az otthonodban praktikus és igényes gumilapot!

2022.02.12 21:11

A mai igényes kertesházak egyik elengedhetetlen kelléke a gumilap. Hogy miért praktikus? Mire lehet egyáltalán felhasználni a gumilapot egy kertben? Blog bejegyzésünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Gumilap

A gumilapok felhasználására számtalan lehetőség kínálkozik egy kertesháznál.

Játszóteret alakítanál ki a gyermekek számára, de inkább nem használnál homokot, mert abba gyakran belepiszkítanak az állatok? Igen, ezzel a dilemmával sokan találkoznak. A gumilap elhelyezése egy remek megoldás lehet erre a problémára. Könnyen tisztítható, tartós és védelmet nyújt a gyermek számára, ha esetleg a játék során véletlenül elesne.

Medencét telepítenél a kertbe, de nincs ötleted, hogy mi legyen alatta? Sokan a kültéri gumilap mellett döntenek. Könnyen tisztán tartható, és emellett amikor belépsz a medencébe, akkor nem hordod be a kertből a sarat, a fűszálakat és egyéb szennyenyődéseket.

Az otthoni fittness termedet alakítod ki éppen? A beltéri gumilap tökéletes választás burkolatnak, hiszen a gyakorlatok elvégzését segíti a rugalmassága, megvéd az ütéstől, illetve praktikus, hiszen ha esetleg egy súly elszabadul, akkor nem a járólap törik össze.

A gumilap burkolat könnyen rögzíthető beton alapra. De egyáltalán nem szükséges beton alap hozzá. Döngölt földön is kiválóan elhelyezhetőek a gumilapok. Szükség esetén pedig gumiszegéllyel is körbe vehető a terület ízlésesen. A gumilap lehelyezése sem bonyolult, így akár egy kis utána járás után Te is megcsinálhatod saját otthonodban.

Esetleg lovardába kellene olyan burkolat, amely kíméli a lovakat? Az istálló gumilap remek választás.

Milyen előnye van még a gumilapnak? Tartós, nagyon tartós. Nem kell attól félned, hogy évről évre cserélned kell. Ha mégis megsérülne vagy egy idő után elöregedne egy-egy gumilap, akkor azt könnyen tudod cserélni.

Plusz egy érv a gumilap mellett: a gyártók jellemzően újrahasznosított gumikból gyártják.

Ha szeretnél az otthonodban gumilapokat felhasználni, akkor jó helyen jársz, mert nálunk hozzáértő kollégák lesznek a segítségedre és törekszünk a gyors kiszállításra is.

Erre e linkre kattintva könnyen tudsz böngészni kínálatunkból: https://websale.hu/barkacs-gumilap

Ismerkedjen meg a kínálattal, és rendelje meg az elvárásoknak megfelelő gumilapot! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, online áruházunkban nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi termékekért, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Tanácsos körbenézni a webshopban, mert a gumilapokon kívül sok más praktikus kerti eszközt is beszerezhet a tavaszi teendőkhöz. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, bátran keressen fel bennünket a +361 99-88-213 számon vagy a info@royalstore.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu