Szűrés

Gyártó
Szín

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Takarófólia

         A ponyvák a tárgyak védelmét szolgálják beltérben és kültérben egyaránt. Tökéletes az autók, pótkocsik, csónakok, faházak, építőanyagok, mezőgazdasági anyagok, tűzifa, bútorok és kerti medencék fedésére. Ideálisak az olyan gépek és eszközök fedésére, melyeket védeni akarunk az esőtől, a nedvességtől, a hótól.    

      A számunkra legmegfelelőbb kiválasztásánál azonban érdemes figyelembe venni minőségüket, tartósságukat, amit legfőképpen a tömegük határoz meg, ezt a jellemzőiknél megadott g/m2 adat határozza meg. A legvékonyabbak az 50g/m2 súlyúak. A legerősebbek az úgynevezett teherautó ponyvák, melyek 5-600 g/m2 tömegűek. A kettő közötti tartományban nagy a választék, így a felhasználási célnak a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani.

      Amennyiben fontos szempont az UV sugárzással szembeni ellenállóság, ezt a jellemzőt is keresnünk kell az egyes termékek leírásában, hiszen a gyártók nem minden ponyvát látnak el UV védelemmel.

      Közös jellemzőjük továbbá, hogy a méretük a megadott adattól 3-5%-kal kisebb lehet, ami abból adódik, hogy a széleiket megerősítés céljából visszahajtják a gyártás során. 

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu