Szűrés

Gyártó
Termék típus

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Medence

Medencével a saját kertjében is élvezheti a nyarat!

Sok kerttulajdonos úgy gondolja, hogy felesleges medencét vásárolnia, hiszen elmegy a Balatonra vagy egy strandra, amikor kedve tartja. Egy saját medencének azonban megvan az az előnye, hogy akkor is csobbanhatunk egyet, ha csak fél óránk van vagy egy fárasztó munkanap után szeretnénk kihasználni a kellemes nyári estét. 

A medence akkor is egy szuper kikapcsolódási lehetőséget nyújt, amikor másra nincs idő. Bármilyen közel is van egy strand vagy épp a Balaton, egy fárasztó, hosszú munkanap után nem biztos, hogy bárkinek is van kedve, illetve ereje elmenni otthonról azért, hogy egy picit lehűtse magát. A medence viszont mindig rendelkezésre áll, ráadásul ideális vízhőfokkal. Csak át kell öltözni, és már indulhat is a lazítás, amelyben akár az egész család részt vehet! 

Ha szeretne beszerezni egy saját medencét, amiben bármikor csobbanhat egyet a kertjében, a legjobb helyen jár! Cégünk széles termékkínálattal várja, a kisebb pancsolóktól kezdve egészen a nagy méretű, beépített medencékig. Forduljon hozzánk bizalommal, ha bővebb információra van szüksége! 

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu