TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Promesso konyhai robot Iron Grey

Promesso konyhai robot Iron Grey

Promesso konyhai robot Iron Grey

6008150 Promesso konyhai robot Iron Grey

Bővebben
Kézbesítési idő  :
2-3 munkanap
Szállítási költség :
1999 Ft
Telefonszám :
061 99-88-213
További adatok
117 900 Ft
Kattints további változatokért :

Részletek

Egy mindenkiért - a G21 Promesso konyhai robotgép jellemzése pontos. A masszív fém testtel, az 1 500 W teljesítménnyel és a hihetetlenül gazdag tartozékokkal minden munkával elbír főzés, sütés és mixelés közben. 4 évig garantáljuk!

Mit tud? Mindent

Kever, reszel, dagaszt. A különleges édességekre való tartozéknak köszönhetően süteményeket formáz minden típusú ünnepségre és ünnepre. Húst darál, tésztát készít, és lágy és kemény tésztát dagaszt. Tökéletesen sima smoothiet mixel és mindent ledáral a diótól kezdve a kemény gyökérzöldségig.

A G21 Promesso konyhai robotgép készen áll a munkára az asztalon

Kiváló ár-teljesítmény arány

Az 1 500 W teljesítménnyel a legerősebb konyhai gépekhez tartozik a piacon. Miben olyan kiváló? Átvittük a professzionális dagasztógépek technológiáját ebbe a házi robotgépbe. A minőségi kialakításnak, magas teljesítménynek és az ellenálló testnek köszönhetően hosszú évekig fog otthon szolgálni. Az ára ezért nagyon megéri.

Nagy előny - fém test

Tekintse meg minden oldalról, a masszív fém test garantálja a megbízhatóságot. Igazán majdnem minden fémből van. A fogaskerekektől és belső részeitől kezdve egészen a dagasztó fejig és egyéb tartozékaig - minden fontos része fémből van. Műanyagból csak a fedelek és a takarók készülnek, például a dagasztó fejen csak a tető műanyag. A stabilitást biztosítása érdekében a G21 Promesso robotot csúszásgátló felülettel láttuk el.

A G21 Promesso konyhai robotgép fogaskerekei és a dagasztó feje

Planetáris keverő rendszer

Ez mit jelent? A fej a saját tengelye körül, ugyanakkor az edény pereme körül is forog. Így minden belehelyezett alapanyagot tökéletesen összekever, és gyorsabban, mint a hagyományos gépek. Ez a keverés leghatékonyabb módja, amely megtakarítja a konyhában töltött időt.

 A G21 Promesso konyhai robotgép tésztát kever

Még egy nagy előny - a tartozékok könnyű cseréje

Igazán mindenre gondoltunk, ezért a tartozékokat úgy terveztük meg, hogy a cseréjük igazán gyors és egyszerű legyen, és ne tartsa Önt fel. Ugyanígy van a karbantartása és a tisztítása. A G21 Promesso konyhai robotgépet ezért aggodalom nélkül, örömmel használhatja.

Nézzük meg a tartozékokat és a képességeiket részletesebben

A dagasztó fej képes kelt és kemény tészát keverni. Megkíméli a legkellemetlenebb munkától sütés közben. A házi kenyér, a szilvás vagy a túrós kalács gyerekjáték lesz az Ön számára. A fej teflonnal van bevona, ezért a tészta nem ragad rá.

A keverő fej piskótatészta, torta keverék és krémek készítésére is szolgál. Süssön finom tortákat vagy desszerteket a vasárnapi délutánra. Egy desszert, ami beillatozza az egész lakást és elolvad a szájban. A keverő fej is teflon réteggel van bevonva az alacsonyabb tapadásért.

A kerek habverő lapát a planetáris rendszernek köszönhetően tojásfehérjehabot vagy finom tejszínhabot készít, tökéletesen és gyorsan.

A sütemény formázó fej az Ön képzelete szerint varázsol süteményeket. Olyat, amilyen a szemnek és a szájnak is örömet szerez.

A reszelő 3 típusú tartozékot tartalmaz, amelyek garantáltan megkönnyítik az ételek készítését. Az egyik diót darál, a másik másodperceken belül tökéletesen vékony zöldségszeleteket készít, a harmadik kidiszíti a spagettit és gombóc sajttal vagy finomra reszeli a burgonyát a tócsnira.

A húsdaráló 3 méretű daraló lapot tartalmaz a különböző húsokra. A Stefánia sezelet, fasírt vagy a kiváló tatárbifsztek készítése gyerekjáték a számára, és Önnek öröm.

A G21 Promesso konyhai robotgép húsdarálás közben

A konyhai robotgépnél nem hiányoznak a kolbász készítő tartozékok sem. Cserélje ki a lapot a húsdarálóból a kolbász készítő tartozékra és kezdőthet a kolbász gyártás. Ne felejtsen a kolbászhoz illatos házi kenyeret vágni, amellyel a dagasztó fej segített.

A húsdarálóra rögzítheti a tészta készítő lapokat. Könnyen és gyorsan varázsol kiváló olaszt penne-t, házi széles tésztá vagy a népszerű spagettit. Azért, hogy a tészta ne ragadjon össze készítés közben, a lapokat különleges kiugrásokkal láttuk el.

A mixelés kényelmes a praktikus üveg edénynek köszönhetően, amely űrtartalma 1,6 l. Az edénybe soha ne öntsön forró folyadékot, a magas hőmérséklet az üveg sérülését vagy elrepedését okozhatná. Aggodalom nélkül feldolgozhat benne folyadékot 80 °C-ig, pl. szószokat, leveseket. A smoothie vagy a zöldségleves pillanatokon belül kész lesz.

Tartozékok:

  • Rozsdamentes acél 5,5 l űrtartalommal, átlátszó fedéllel
  • Dagasztó fej
  • Keverő lapát
  • Habverő lapát
  • Húsdaráló
  • Kolbász töltő és gyártó tartozékok
  • Sütemény készítő tartozékok
  • Tészta készítő tartozékok
  • Reszelő tartozékok - 3 típusú reszelő
  • Üveg turmixgép 1,6 l

Složení kuchyňského robota G21 Promesso

A Promesso konyhai robotgép leírása:

A. A fém testtel rendelkező univerzális robot 1 500 W motorral és csúszásgátló felülettel van ellátva
B. Méretes 5,5 l edény rozsdamentes acélból
C. Dagasztó planetáris rendszerrel és cserélhető fejekkel - dagasztó fej, habverő lapát és keverő lapát
D. Magas teljesítményű turmixgép 1,6 l-es űrtartalmú edénnyel
E. Húsdaráló kolbász készítő tartozékokkal
F. A praktikus reszelő és zöldség szeletelő finom és durva reszelőt, és szeletelőt tartalmaz
G. Sütemény és tészta készítő fejek spagetti, pappardelle, macaroni és fettuccine lapokkal

 

Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A standard 2 év garanciához a http://g21-warranty.com weboldalon való regisztrációval 2 év meghosszabbított garanciát kap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A 2 + 2 év meghosszabbított garancia megéri!

Regisztrációval 4 év meghosszabbított garanciát kap. A 2 + 2 év kiterjesztett garancia a robot legfontosabb részére - a robot testére, azaz az alapra az összes gombbal, motorral és elektronikával együtt - vonatkozik.

Termékleírás

6 sebesség fokozat, forgó gomb LED világítással
Masszív fém test
Planetáris keverő rendszer
5,5 l rozsdamentes acél edény
Csúszásgátló lábak, megadályozzák a robot elmozdulását használat közben
Kivehető edény és tartozékok az egyszerű mosásért a mosogatógépben

 

Motor teljesítménye 1 500 W
Fordulatszám 18 000 fordulat/perc
Edény átmérője 24 cm
Test színe fém szürke
Méretek 37,5 x 17,5 x 36 cm
Súly 8,7 kg
Csomag méretei 58 x 45,5 x 34,5 cm
Csomag súlya 15 kg
Meghosszabbított garancia 2 + 2 év
Teljesítmény (W) / fordulatszám (fordulat/perc) a sebesség fokozatok szerint 62/97, 78/127, 86/145, 95/163, 118/180, 138/194, pulse 233/217
Tanúsítványok LFGB, ROHS, EMC, LVD, GS LVD

Adatok

Gyártó
G21
Cikkszám
6008150
Tömeg
8,7 kg/db

Hasonló termékek

Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu