Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövessen Minket!

YouTube

Átvételi pont: 1165 Budapest, Margit utca 114. Ikarus Ipari Park 29-es ép., fsz.

Lorus karóra, karórák

Lorus karóra, karórák

 

Miért ajánljuk a Lorus karórákat?

 

  • Seiko gyár terméke. Japán technológia, Japán minőség.
  • Seiko szerkezettel készülnek.
  • Ár-érték arányban az egyik legjobb megoldás.
  • 1+1 év hivatalos gyártói garanciával forgalmazzuk.

 

Megfizethető minőség

Manapság a karóráknak már nagyon széles választéka ismert, elérhetőek a legkülönfélébb márkák, különböző kialakításban, és ár-érték arányban. Karórák ma már 5000 Ft-tól is kaphatóak, és a határ a csillagos ég. A különböző óramárka típusok különböző árkategóriákba esnek, ezek között vannak szélesebb réteg számára elérhetőek, és vannak, amiket szűkebb réteg tud, és hajlandó megfizetni.

Megfizethető minőség A Lorus minőségi karóra termékeivel leginkább az 5 000 – 25 000 Ft-os tartományra koncentrál, de nem a minőség rovására. A Lorus a Seiko óracsoport márkáinak egyike a Pulsar mellett, ezért bátran kijelenthető, hogy ár-érték arányban a Lorus karóra a legjobb megoldás. A Seiko japán cég a legmagasabb minőséget képviseli az karóragyártás területén már 1921 óta, így tehát bármely Lorus karórát vásárolja is meg, a minőségben és precizitásban biztos nem lesz hiány.  A Lorus karóráknak különféle megjelenési formái vannak, az elegánstól a sportos kiszerelésig, sőt még a gyerekek is válogathatnak a legkülönfélébb Lorus karórák közül.

Amennyiben egy jól működő, megjelenésében egyedülálló karórát szeretne vásárolni, tekintse meg Lorus karóráinkat és válogasson kedvére az ajánlatok közül!

 

 

 

 

Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu