Kategóriák

Kérdése van?

Üzenet:

E-mail cím:

Telefonszám:061 99-88-213

............................................................

 

  RENDELJEN TELEFONON    

06-1 99 88 213

 

Hétköznap 8:30-16:30 h között

............................................................

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövessen Minket!

YouTube


Timex karórák – pontosság, stílus és minőség Önnek!

A Timex órák történelme az 1800-as évek második felében kezdődött, a céget Waterbury Clock Company néven alapították. Eleinte a drágább, főleg svájci modellek mintájára készítettek kandalló órákat, a cég rövid idő alatt szárnyalni kezdett.

A századforduló előtt zsebórákat kezdtek gyártani, a legsikeresebb darab a Yankee, melyből több mint negyven millió darabot adtak el. 1930-ban egy újabb népszerű darab jelent meg, a Mickey egér mintájú karóra, ebből szintén több millió fogyott. 1950-ben már Timex néven folyt az óragyártás, nem sokkal később megjelentek az elektronikus órák, és óriási figyelmet fordítottak az eleganciára. A 70-es évekre már több mint fél milliárd Timex órát adtak el világszerte.  Megjelentek a digitális órák, melyek fejlődése azóta is töretlen, a Timex márka a világ legtöbb országában ma is elérhető és ismert márka.

Ha szeretné a Timex előnyeit élvezni karórájában, tekintse meg Timex kínálatunkat! Pontosság, stílus, elegancia! 

 

A tökéletes kiegészítő férfiaknak – Timex

Minden férfi vágyik az elismerésre és megbecsülésre. Nem csak az elért sikerekben és magánéletben, de a megjelenésben is fontos, hogy tekintélyt váltsunk ki vele. Az öltözékünk önmagában nem feltétlenül elég. Emellé még társulnia kell ápoltságnak, kisugárzásnak és stílusnak. Azonban ami ezek mellett nagyon fontos, az a tökéletes kiegészítő.

Egy férfi karórája olyan, mint ha a stílusjelzője lenne. Szimbolikus jelentése van. Minél elegánsabb, kifinomultabb és egyedibb, annál nagyobb tiszteletet vált ki. A Timex minőségi, stílusos és exkluzív karórái a tökéletes társai lehetnek minden ambiciózus férfinak.

Egyedi megjelenéssel és magas minőségű technológiával a Timex a legkiválóbb karórák egyike. Viselésével értéket sugárzunk és elismerést zsebelhetünk be. Karakterünknek megfelelő típust választva, számtalan termék nyújt exkluzív perspektívát.

Ha Ön is a tökéletes kiegészítőt keresi, ne habozzon, válasszon Timex karóra kínálatunkból és mutassa meg az egész világnak ki is Ön!

Sportosan is pontosan

Rohanó világunkban, amikor a külső impulzusok ilyen nagy mennyiségben érik az embert nap, mint nap, különösen fontos, hogy odafigyeljünk testünk és lelkünk egészségére, edzettségére. A sport kitűnő stressz levezetési lehetőség és teljesítményünkkel, eredményeinkkel elégedettséget válthatunk ki önmagunkból és környezetünkből, mely ez által a lélekre is jótékony hatással van.

Sportolás közben kiváltképp fontos az idő figyelése. Hogy motivációt merítsünk az időelőtti befejezéshez és ne is lépjük túl a rászánt időkeretet, szükségünk van egy megbízható és edzéshez alkalmas karórára. A Timex kínálatában mind női, mind pedig férfi oldalról széles választási lehetőség nyílik erre. Kialakításuknak és felépítésüknek köszönhetően szinte leheletkönnyű kivitelben áll rendelkezésünkre a legmegerőltetőbb mozgás közben is. A Timex sportkarórák víz és ütésállóak, időzítővel, stopperrel és számos más hasznos funkcióval vannak ellátva.

Ha Önnek is szüksége van egy megbízható, időtálló és minőségi karórára sportoláshoz, tekintse meg Timex sportóra kínálatunkat és rendelje meg kedvenc modelljét!

A Timex karóra működési elve

A Timex órák rendkívül egyedi tulajdonságokkal bírnak.  Ezek az analóg órák sorába tartoznak, melyek lehetnek automaták, amikor elem nem szükséges a működéshez, valamint kvarckristály oszcillátorok által szabályozott.

Az automata óraszerkezet felhúzással működik. Mindennapos viseletnél nem szükséges minden nap felhúzni, csak akkor, ha a járattartalék mutatója alacsony. Az óra érzékeli a kézmozgásokat, amihez legalább 8 órányi mozgás szükséges. A kvarc szerkezetű órák minimálisan pontosabban járnak, mint az analóg szerkezetűek.

A Timex egyedi funkciója közé sorolható az Intelligent Quartz Compass technológia. Az óra negyedik mutatójának számít az iránytű, aminek működése elektronikus alapú. A kalibrálást természetesen néha ismételni kell.

Ha Ön is szeretne egy profin kifejlesztett karórát, ami nemcsak időtálló, több funkciós, hanem igazán elegáns és egyedi darab, válasszon Timex karórát!

Tekintse meg kínálatunkat, és ha segítségre van szüksége, bátran érdeklődjön kollégáinknál, akik készségesen állnak rendelkezésére!

 

timex

 

A Timex óra sportfunkciói

A Timex karórának számtalan funkciója létezik, amivel még örömtelibb a használata, akár sportolás közben is.

  • A Bodylink System funkcióval nincs szüksége személyi tréner segítségére, mert az órája mindent érzékel. Az extrák közé tartozik az egyedi teljesítmény nyomon követése, elemzése és a műholdas GPS funkcióval mérhet kedvére.
  • Az óra számlap világítását be lehet úgy állítani, hogy egyetlen hirtelen csuklómozdulattal elkezdjen világítani, amíg Ön sportol. 
  • A Data Recorder funkció arra szolgál, hogy USB adatátvivő kábellel adatokat vihet át pulzusmérő óráról számítógépre. Némelyik fitness sportóra mellkas pánt beszerzésével a pulzus pontos mérésére szolgál digitális vagy analóg rendszerű adatátvitel segítségével, sőt némelyik óra még a futópaddal vagy kondi gépekkel is kompatibilis.
  • A Timex a vízi sportok szerelmeseire is gondolt. A vízálló funkciónak köszönhetően bátran úszhat kedvenc karórájával. Az óra számlapján vagy hátoldalán erre utaló jelzéseket talál (WR). A jelölések számkódok segítségével vannak rangsorolva: némelyik fröccsenő víz ellen véd, azonban létezik olyan is, ami vízi sportokra, búvárkodásra alkalmas.

Ha szeretne egy igazán sportos Timex karórát, nézzen körül weboldalunkon, és válogasson termékeink közül!

 

timex