Kategóriák

Kérdése van?

Üzenet:

E-mail cím:

Telefonszám:061 99-88-213

............................................................

 

  RENDELJEN TELEFONON    

06-1 99 88 213

 

Hétköznap 8:30-16:30 h között

............................................................

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövessen Minket!

YouTube

Fő kategória >Karóra >Óra, Karóra, Karórák >SEIKO karóra, karórák


326 termék
SEIKO Férfi karóra
134 termék
SEIKO Női karóra


A Seiko története 1881-ben kezdődött, amikor is Hattori Kintaró megalapította az órajavító műhelyét Tokió központjában. A cég kezdetben import és belföldi órák forgalmazásával foglalkozott. Mindössze tizenegy évvel később cége elkészítette első óráját, majd 1895-ben az első karóráját. Napjainkban Kintaró ükunokája, Hattori Sindzsi a Seiko Watch Corporation elnöke.

 

A SEIKO fejlesztései korszakalkotóak. Legyen Ön is része a SEIKO történelemnek!

 

Amiben világelső a SEIKO:

 

1969 - Seiko Astron, a világ első kvarcórája

 

1973 - A világ első LCD-s kvarcórája, hat-számjegyes, digitális kijelzővel.

 

1975 -A világ első többfunkciós digitális karórája.

 

1982 -A világ első TV-s karórája.

 

1983 - A világ első hangfelvételre képes karórája.

 

          A világ első analóg kronográf kvarcórája.

 

1984 - A világ első karórája számítógép-funkciókkal.

 

1988 - A világ első automata energia-termelő (AG.S.) kvarc karórája,
          későbbi nevén "Kinetic", a világ első intelligens analóg kvarc karórája, CPU-IC vezérléssel.

 

1990 - A világ első komputerizált búvárórája, a "Scubamaster"

 

1991 - Öröknaptár, a világ első "millennium-plus" naptárával.

 

1998 - A világ első Öröknaptáros karórája, ultraszónikus mikro-motorral

 

          Seiko Thermic, a világ első testhővel működtetett karórája.

 

1999 - A világ első "Spring Drive" karórája

 

2005 - A világ első háromsávos rádió-kontrollos karórája.

 

2006 - A világ első, elektroforézis (E-ink) kijelző moduljával szerelt órája, a "Spectrum"

 

2007 - A világ első Spring Drive Chronograph karórája, amely az idő valós múlását mutatja.

 

2008 - A világ első, kimondottan űrsétára tervezett karórája (Spring Drive Spacewalk)

 

2010 - A világ első EPD órája aktív mátrix rendszerrel

 

2012 - A világ első GPS solar karórája, a Seiko Astron, amely a Föld mind a 39 időzónáját felismeri.

 

A pontosság kulcsa: Seiko

Ezt a remek óramárkát Hattori Kintarónak köszönhetjük, aki 1881-ben Tokió központjában egy órajavító műhelyt alapított. 1892-ben már el is készült az első Seiko óra, majd pár évvel később az első Seiko karóra is.

A Seiko mutatta be 1969-ben a világ első kvarc óráját, amely pár évvel később női változatban is megjelent, majd 1973-ban digitális változatban is. A 80-as években már számítógéphez is lehetett csatlakoztatni az órákat, majd megjelent – szintén elsőként a világon – a generátorral működő automata kvarcóra. 1994-től, amikor bemutatták a Kinetic szerkezetet, annak fejlődése máig töretlen.

A Seiko óráknak fontos szerepük van a japán vasútnál is, ezeket használják a mozdonyvezetők a Sinkanszen vonatoknál is, amelyek sebessége elérte az 580 km-es sebességet óránként. A Seiko az egyetlen óramárka, aminek használatát jóváhagyta a japán vasúttársaság.

„Kicsi, vékony, könnyű, kevesebb energiafogyasztás” – szól a Seiko mottója. Ha Ön is Seiko karórát szeretne, nézzen körül nálunk és kérdéseivel bátran forduljon hozzánk! 

 

Kinetic – Seiko

A Seiko az elmúlt két évtizedben létrehozta a Kinetic szerkezetet, mely egyedi fejlesztéseket nyújt az óra tulajdonosának. A Kinetic egy platform, mely a mechanikus és kvarc órák mellé társul, és az 1986-os bázeli órakiáltáson ismerhette meg a közönség az első prototípust.

Ezek a modellek egyedülállóan, elsőként alakították át a kéz kinetikus energiáját elektromos energiává. A Seiko által immár húsz éve tartó fejlesztés mára egyenlővé vált a nagy teljesítménnyel, megbízhatósággal és környezetbarátsággal. Az 1988-ban elsőként értékesített Seiko Kinetic darabot mára már 8 millió példány követte.

Számos előd után 2007-ben született meg az első, kézi felhúzású Seiko Kinetic kvarcóra, Kinetic Direct Drive néven. Ez a típus nem csak egyedi, de megbízható és exkluzív is. A tökéletes kiegészítő lehet, akár életünk végéig is.

A Seiko világelső a fejlesztések terén és csúcsminőséget biztosít minden egyes termék. Ha Ön is egyedi és környezettudatos karórát keres, tekintse meg kínálatunkat!

A minimalizmus mezsgyéjén

Napjaink egyik vezető divatirányzata a minimalista stílus. Mind a női, mind pedig a férfi vonalon közkedveltté vált ez a trend, és bár neve magába foglalja tartalmi kivonatát, sokan még sincsenek teljesen tisztába valódi mivoltával. A minimalizmus alapja, hogy kevés és egyszerű, mégis sokatmondó kiegészítőket használva dobjuk fel sikkes, ám letisztult megjelenésünket.

A tökéletes kiegészítő, melyet ezen irányzat kedvelőinként választhatunk, egy klasszikus és elegáns karóra. A Seiko karórák a japánok precizitásával és megbízhatóságával állnak rendelkezésünkre, modern vintázs külsővel megálmodva. Bőrszíjas változatai egyszerre sugallnak előkelőséget és magabiztosságot. A Seiko márka karakteres, határozott, mégis bájos varázsával válik a karórák koronázatlan királyává.

Ha Ön is a minimalista stílus elkötelezett híve, és hisz a megbízható minőségben, nem hiányozhat kiegészítői közül egy bőrszíjas Seiko karóra, mely tökéletes társa lehet a mindennapokban. Találja meg a leginkább Önhöz illő darabot kínálatunkban!

Seiko: stílus és elegancia

A karóra sok mindenről tud árulkodni, hiszen egy gondosan kiválasztott darab nemcsak arra alkalmas, hogy megmutassa a pontos időt, hanem arra is, hogy a világ felé tükrözze viselőjének egyéni stílusát és eleganciáját.

 

Webáruházunkban található férfi és női karóráink egyaránt a legmagasabb minőséget képviselik, kiemelten a japán, csúcskategóriás Seiko karórák, melyek magunkban hordozzák mind a tradicionális értékeket, mind a folyamatos technikai újításokat.

 

A Seiko karóra kiváló választás azoknak, akik nemcsak az életben, hanem a karórák területén is igénylik a megbízhatóságot, precizitást, stílust és eleganciát. A Seiko karórák állandó, és stílusos kiegészítői lehetnek a hétköznapokon és minden ünnepi alkalom során is. Férfiak számára kevés lehetőség van a visszafogott ékszer és kiegészítő viselésre, de egy minőségi karóra megoldja a problémát. Hölgyeknél pedig karlánccal, illetve a megfelelő színekkel kiemelve, a karóra az egyéniség szimbóluma is lehet.

 

Webáruházunkban a világ legjobb férfi és női karóra márkáinak széles választékát találhatja meg. Ha Ön is szeretne egy igazán divatos, elegáns, modern vagy klasszikus darabot magának, akkor ne habozzon, és tekintse meg termékeinket, hogy mihamarabb egy Seiko karóra boldog tulajdonosa lehessen! Seiko karóra a megbízhatóság, és a precizitás jegyében!

 

Seiko: a japán precizitás

Mi jut eszébe az óráról? Idő, pontosság, kiszámíthatóság, folytonosság. Egy megbízható karórához ezeket a jelzőket mind hozzá lehet rendelni.

Seiko karóra

A Seiko egy ilyen karóra!

A Seiko minőségét nem más garantálja, mint a híres japán lelkiismeretesség és precizitás, hiszen a Seiko karórák japán gyártmányú órák, ami már egy jó garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Sokak fejében a svájci óra képe jelenik meg, ha tökéletesen és kiszámíthatóan működő óraszerkezetről van szó, de az igazság az, hogy a modern idők tökéletes óraszerkezetei manapság már Japánban készülnek. Attól kezdve, hogy 1881-ben Hattori Kintaro japán órásmester elkezdte ennek a márkának a gyártását, öröksége ma is él és virágzik.

A japán órák, ahogyan a Seiko is, egyet jelentenek az innovációval, a stílussal és a precizitással.

Ha mindig is olyan karórára vágyott, ami nem csupán időmérő szerkezet, de egy valóságos kis miniatűr mestermű is, akkor a Seiko az Ön márkája.

Vásároljon Seiko karórát és hordjon igazi japán minőséget a csuklóján!

 

Stílus és tradíció

Stílus és tradícióA Seiko karórák története a 19. század vége felé kezdődött, amikor a japán Hattori Kintaró órásműhelyt nyitott Tokióban, ezzel egy olyan volumenű eseményláncolat alapkövét fektetve le, ami a mai napig az egyik legmeghatározóbb tényezője a karóragyártásnak.

 

Kicsit több mint egy évtizeddel később elkészítették első saját órájukat, majd első karórájukat is. A huszadik században elkezdődött a nagyüzemi karóra gyártás is, ami az utolsó lökés volt a világhír felé a Seiko vállalat életében. Rengeteg innovációt és szabadalmat köszönhetünk a Seiko-nak, mint például az első kvarc karórát, a világ első számítógéphez csatlakoztatható karóráját, és még sok mindent, ami a mai napig meghatározó szerepet tölt be az óragyártásban. A Seiko karórák az iparág úttörői voltak a kezdetektől, és ez a mai napig sem látszik változni. Kínálatukban egyaránt megtalálhatók a sportos és elegánsabb darabok is, a cég nevéhez méltó minőségben és kivitelben.

 

Vásároljon Ön is Seiko karórát, ha szeretne egy igazán minőségi és tradíciót képviselő, nem utolsó sorban stílusos karórát viselni a mindennapokban!

 

Az örök újító: A Seiko 1. rész

A Seiko több mint száz éves fennállása óta rengeteg olyan újítást és innovációt honosított meg a karórák piacán, melyek a mai napig meghatározzák a karórákról alkotott általános képet, és nem utolsó sorban remek alapot adtak ahhoz, hogy a későbbi termékeik is hűen kövessék ezt a kijelölt útvonalat.

A Seiko karóráit egyetlen szóval is kiválóan jellemezhetjük, mégpedig azzal, hogy „innováció”. A világon talán egyetlen más gyártó sem képes megadni az exkluzivitásnak ezen érzését, amit a technológiai fejlettség képvisel. GPS Solar technológiával ellátott Seiko karóránk képes lehet felismerni az aktuális időzónát, melyben tartózkodunk, ezzel nagyban megkönnyítve életünket. Az EPD órák képesek bármilyen atomóra által sugárzott jel alapján szinkronizálni önmagukat. Ennek köszönhetően ezek az órák 30 millió évente egy másodperces tévedést generálnak. Továbbá a Seiko Spectrum a még friss technológiai újításnak számító un. elektromos papírt alkalmazza, és mindemellett háttérvilágítás nélkül, szinte nulla áramfogyasztással képes üzemelni.

Ha minőségi Sieko karórákat szeretne vásárolni, nálunk verhetetlen áron szerezheti be azokat!

 

Az örök újító: A Seiko 2. rész

A Seiko napjaink úttörője - e felől semmi kétség, de vajon ez húsz-harminc éve is így volt? A válasz igen!

Csak, hogy az elején kezdjük a Seiko a hatvanas évek végén megalkotta az első kvarcóráját, ami a mai napig a modern karórák alapját jelenti. Ezt követte a hetvenes években az első LCD kijelzős Seiko karóra, ami akkoriban olyan hatást kelthetett, mintha a jövőből pottyant volna oda. Ezek talán a legmeghatározóbb fejlesztések, de a rohamtempóban való fejlődést igazán a következő évtizedek hozták el. A nyolcvanas évek végén bemutatott Kinetic jelzéssel ellátott Seiko karórák képesek a kéz kinetikus energiáit elektromos árammá alakítani, így kifejezetten környezetbarát és hosszú távon is megbízható darabok, melyeket a mai napig forgalmaznak. Több mint tíz évre rá a gyártó előállt az un. Spring Drive karórákkal. Ezek különlegessége abban rejlik, hogy örökké működnek, mivel a pontos mozgáshoz szükséges energiát kizárólag a főrugó biztosítja.

Ha minőségi Seiko karórák széles kínálatára vágyik, akkor ne keressen tovább! Vásároljon tőlünk Seiko karórákat, és tapasztalja meg azt az exkluzivitást, amit csak egy piacvezető óra márka tud megadni Önnek!

 

Milyen karórát válasszunk? 1. rész

SEIKO karóraA Seiko karórák egyik legnagyobb előnye, hogy kínálatuk széles választékában szinte bárki könnyedén megtalálhatja az igényeinek leginkább tetsző példányt.

Férfiak részéről általában gyakori kívánalom, hogy az adott karóra legyen sportos, de mellette akár egy lazább öltönyhöz is bátran viselhető legyen. Ezt hívhatjuk sportos-eleganciának is.

A Seiko karórák esetében a sportos kialakítását a masszív, divatosan kialakított fémcsatok kölcsönzik. Az eleganciát pedig inkább a bőrszíjas Seiko karórák képviselik. A fémcsatok jól mutatnak a rövid ujjú öltözékeknél, míg a bőrszíj az öltönyök elengedhetetlen kelléke. Létezik-e azonban a fentebb említett átmenet? Természetesen igen! Ilyenek a bőrszíjas Seiko karórák, amelyeknek a számlapjuk digitális, illetve vázuk fémszerkezetes, ez képviseli a sportos vonalat, míg az említett bőrszíj pedig az eleganciáért gondoskodik. Ez a kialakítás kiváló átmenetet képvisel az amúgy szöges ellentétben álló két stílus között.

A Seiko karórák széles választékában Ön is könnyedén megtalálhatja a stílust, amelyet a mindennapokban legszívesebben visel! Tekintse meg webáruházunkat, és bátran rendeljen tőlünk!

 

Milyen karórát válasszunk? 2. rész

SEIKO karóraA karórák esetében gyakran fontos tényezőt képvisel a vízállóság. Sokunknak azonban csak sejtéseik lehetnek az órák vízállósággal kapcsolatosan. Természetesen lehetnek olyan esetek, amikor már eleve ez alapján keresünk órát és határozott elképzeléseink vannak.

Az órák legtipikusabb darabjai a nem vízállóak, így esetükben kerülni kell a vizet, nedvességet, párát, gőzt, mivel nem rendelkeznek semmiféle szigeteléssel. A következő kategória cseppálló karóra. Ezek kiválóan védenek a fröccsenő víz ellen, viszont úszni, fürdeni ezekkel sem lehet. Az alapszinten vízállóak már 5 bar nyomásig alkalmasak az úszásra, fürdésre, de az extrém helyzeteket ezekkel is kerülni kell. Ezek után jön a fokozottan vízálló 10 bar nyomásig, majd a 20 bar nyomásig terjedő. Előbbi a vízisportokhoz is használható, utóbbi pedig már alkalmas a jetbikeozáshoz, vízisíeléshez, toronyugráshoz és búvárkodáshoz is.

Webáruházunkban megtalálható a Seiko karórák széles választéka. A Seiko karórák célja, hogy kiszolgálják a legszélesebb vásárlói igényeket, hogy Ön is garantáltan megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő darabot! Vásároljon nálunk Seiko karórát!

 

James Bond is Seiko-t hordott!

Valószínűleg Önök is sokat tudnak már a nálunk is kapható Seiko karórákról, de azt talán még nem, hogy egy legendás személy is ilyen típusú órát hordott, az említett férfi pedig nem más, mint James Bond. Ha valaki őt szeretné utánozni, hát itt a remek alkalom!

Az 1981-ben mozikba került Szigorúan bizalmas (For your eyes only) című filmben a Seiko Duo-Time H357 számú modell üti fel a fejét főhősünk kezén. A négyzetes lapú óra kifejezetten hozzájárul a férfias megjelenéshez. Különlegessége, hogy digitális és analóg kijelzője is van egy lapon. Emellett több Seiko modell is megjelent Bond karján, mint például a Seiko 0674-5009 vagy a Seiko G757 Sports100. James Bond bizonyára nagy hasznát vette a filmben a precíz kidolgozású és teljes pontossággal működő japán időjelző szerkezetnek, ahogy sok vásárlónk is nagy hasznát veszi ezeknek az óráknak a hétköznapokban!

Ha Önöknek is megjött a kedvük egy remek japán Seiko karóra viseléséhez, nézzék át weboldalunk kínálatát!

 

Miért válasszunk Seikot?

Miért válasszunk Seikot?Környezetünkben szinte már bárkit megkérdezhetünk, valamilyen módon meg fogja tudni mondani a pontos időt. A technológia fejlődése nyomán azonban egyre kevesebben tudják megmondani karórájuk segítségével. Pedig egy jól megválasztott karóra nem csak a pontos időt mutatja meg, de stílusosan öltöztet is, férfiakat és nőket egyaránt.

A Seiko az egyik legrégebbi múlttal rendelkező gyártó, már a 19. században készítették karóráikat. Évtizedeken keresztül szolgálta az emberek kifinomult ízlését és követte nyomon a stílus, divat változását egészen napjainkig, mindemellett pedig mindig megmutatta a pontos időt. Ezért lehet kitűnő választás a Seiko karóra! Akár saját célra, hogy mindig tudjuk, mennyi az idő és kiegészítsük öltözékünket egy stílusos darabbal, akár ajándékba is kitűnő választás lehet!

Webplázánkban széles választékot nyújtunk Seiko női és férfi karórákból egyaránt. Amennyiben nem biztos választásában, vagy kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!