Kategóriák

Kérdése van?

Üzenet:

E-mail cím:

Telefonszám:061 99-88-213

............................................................

 

  RENDELJEN TELEFONON    

06-1 99 88 213

 

Hétköznap 8:30-16:00 h között

............................................................

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövessen Minket!

YouTube

Főkategória >Karóra >Óra, Karóra, Karórák >Pulsar karóra, karórák

318 termék
Pulsar Férfi karóra
182 termék
Pulsar Női karóra


PULSAR történelem:

 

A Pulsar az optimizmus korszakában született. Az 1970-es években minden elérhetőnek tűnt köszönhetően a gyorsan fejlődő technológiai szaktudásnak. Az űrutazás álomból valósággá vált, a számítógép-tudomány észvesztő sebességgel fejlődött és úgy tűnt, hogy az elektronika minden nappal valami új fejlesztéssel áll elő. A Pulsar ennek a kornak a szimbóluma. Új volt és merész, meglepő és különböző. A Pulsar, a világ első elektromos digitális karórája, hatalmas szenzáció volt, amikor 1972-ben leleplezték New Yorkban, és örökre megváltoztatta a világ időről alkotott felfogását.

 

Amikor a márkát 1980-ban a Seiko Corporation az óracsoport tagjai közé vette, újból a világ figyelmének középpontjába került: az első számológépes karóra 1980-ban és az első teljes-kvarc sorozat 1981-ben a Pulsar piacvezető fejlesztései voltak. A '80-as és '90-es években a Pulsar újabb és újabb termékeket dobott piacra, amelyek egyediségre, különbözőségre születtek. Az Avant-garde kollekció az 1980-as években új stílusirányzatot adott a női karóráknak, míg az 1990-es évek Spoon kollekciója különleges design-jával végleg megszilárdította a Pulsar imázsát, mint találékony és meglepő óragyártó.

 

A Pulsar napjainkig hű maradt az örökségéhez. Különbözőnek született és maradt is az. Minden egyes Pulsar óra magán hordozza a futurizmus és a modernitás jeleit, amelyek mindig is fémjelezték a márkát. A Pulsar azok márkája, akiknek fontos az igazi érték, és az egyediséggel kombinált minőséget keresik.

 

Pulsar: a progresszív karóra

 

Amikor karórát választunk magunknak, sokan a megbízhatóságot és az eleganciát tartjuk szem előtt. Ám vannak olyanok is, akik a kiegészítőkben a formabontót, különlegeset és a meglepőt keresik. A karóra kiválasztásakor egyébként is fontos szempont, hogy a viseléskor szerves része legyen stílusunknak. Nem mellékes az sem, hogy a kiadott összegért egy precíz, minőségi darabot kapjunk. A Pulsar karóra márka a fenti igényeket hiánytalanul, és minden egyéb, karórákkal szembeni általános elvárást is maradéktalanul kielégít.

 

Kevés márka mondhatja el magáról azt, amit a Pulsar. A Pulsar karóra márka rendelkezik mindazzal a folyamatos fejlődésbe vetett hittel, és a kivitelezésben találékony megoldásokkal, amik szükségesek ahhoz, hogy viselője különlegesnek érezze magát a karóra hordásakor.

 

Webáruházunkban megtalálhatja a férfi és női Pulsar karórák széles választékát. Ha igazán különleges karórát szeretne, akkor ne habozzon, hiszen a Pulsar a legjobb választás. Rendeljen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot most!

 

 

Pulsar: Innováció és stílus

Ön is azok közé tartozik, akik mindig is hajlottak a különleges, korszakalkotó és innovatív dolgok felé? Akkor nincs ez másképp a divat és a hétköznapi használati tárgyak esetében sem, hiszen ha Ön ügyel a részletekre, akkor a kiegészítők terén is az egyedi darabokat részesíti előnyben.

Pulsar karóraA Pulsar férfi és női karórák már a megjelenésükben is eltérnek az átlagtól. Futurisztikus formavilágukkal, változatos és egyediségre törekvő designjukkal, sokoldalú és látványos megjelenésükkel a Pulsar karórák méltán szereztek hírnevet az óragyártás területén.

A Pulsar nem csupán az extravagánsabb vonalat képviseli a karórák között, de híres innovativitásáról is, hiszen a márka fennállása óta olyan újítások köthetők a Pulsar nevéhez, mint például az első számológépes óra megalkotása 1981-ben, vagy a kvarcóra bevezetése egy évvel később. Egyértelmű tehát, hogy a Pulsar élen jár az újításokban, jó érzékkel tapint rá a fogyasztói igények változásaira és ott van az óragyártás legjobbjai között is!

Önnek van már Pulsar karórája? Ha nincs, épp eljött az ideje annak, hogy beszerezzen egyet!