Kategóriák

Kérdése van?

Üzenet:

E-mail cím:

Telefonszám:06-30/883-9832

06-30/305-5920

Hivatalos Seiko forgalmazó

Termékeink garantáltan hivatalos forrásból származnak!

............................................................

 

  RENDELJEN TELEFONON    

06-30/883-9832

vagy

06-30/305-5920

 

Hétköznap 9-17h között

............................................................

Facebook

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövessen Minket!

YouTube

Fő kategória >Karóra >Óra, Karóra, Karórák >Pulsar karóra, karórák

334 termék
Pulsar Férfi karóra
173 termék
Pulsar Női karóra


PULSAR történelem:

 

A Pulsar az optimizmus korszakában született. Az 1970-es években minden elérhetőnek tűnt köszönhetően a gyorsan fejlődő technológiai szaktudásnak. Az űrutazás álomból valósággá vált, a számítógép-tudomány észvesztő sebességgel fejlődött és úgy tűnt, hogy az elektronika minden nappal valami új fejlesztéssel áll elő. A Pulsar ennek a kornak a szimbóluma. Új volt és merész, meglepő és különböző. A Pulsar, a világ első elektromos digitális karórája, hatalmas szenzáció volt, amikor 1972-ben leleplezték New Yorkban, és örökre megváltoztatta a világ időről alkotott felfogását.

 

Amikor a márkát 1980-ban a Seiko Corporation az óracsoport tagjai közé vette, újból a világ figyelmének középpontjába került: az első számológépes karóra 1980-ban és az első teljes-kvarc sorozat 1981-ben a Pulsar piacvezető fejlesztései voltak. A '80-as és '90-es években a Pulsar újabb és újabb termékeket dobott piacra, amelyek egyediségre, különbözőségre születtek. Az Avant-garde kollekció az 1980-as években új stílusirányzatot adott a női karóráknak, míg az 1990-es évek Spoon kollekciója különleges design-jával végleg megszilárdította a Pulsar imázsát, mint találékony és meglepő óragyártó.

 

A Pulsar napjainkig hű maradt az örökségéhez. Különbözőnek született és maradt is az. Minden egyes Pulsar óra magán hordozza a futurizmus és a modernitás jeleit, amelyek mindig is fémjelezték a márkát. A Pulsar azok márkája, akiknek fontos az igazi érték, és az egyediséggel kombinált minőséget keresik.

 

Pulsar: a progresszív karóra

 

Amikor karórát választunk magunknak, sokan a megbízhatóságot és az eleganciát tartjuk szem előtt. Ám vannak olyanok is, akik a kiegészítőkben a formabontót, különlegeset és a meglepőt keresik. A karóra kiválasztásakor egyébként is fontos szempont, hogy a viseléskor szerves része legyen stílusunknak. Nem mellékes az sem, hogy a kiadott összegért egy precíz, minőségi darabot kapjunk. A Pulsar karóra márka a fenti igényeket hiánytalanul, és minden egyéb, karórákkal szembeni általános elvárást is maradéktalanul kielégít.

 

Kevés márka mondhatja el magáról azt, amit a Pulsar. A Pulsar karóra márka rendelkezik mindazzal a folyamatos fejlődésbe vetett hittel, és a kivitelezésben találékony megoldásokkal, amik szükségesek ahhoz, hogy viselője különlegesnek érezze magát a karóra hordásakor.

 

Webáruházunkban megtalálhatja a férfi és női Pulsar karórák széles választékát. Ha igazán különleges karórát szeretne, akkor ne habozzon, hiszen a Pulsar a legjobb választás. Rendeljen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot most!

 

 

Pulsar: Innováció és stílus

Ön is azok közé tartozik, akik mindig is hajlottak a különleges, korszakalkotó és innovatív dolgok felé? Akkor nincs ez másképp a divat és a hétköznapi használati tárgyak esetében sem, hiszen ha Ön ügyel a részletekre, akkor a kiegészítők terén is az egyedi darabokat részesíti előnyben.

Pulsar karóraA Pulsar férfi és női karórák már a megjelenésükben is eltérnek az átlagtól. Futurisztikus formavilágukkal, változatos és egyediségre törekvő designjukkal, sokoldalú és látványos megjelenésükkel a Pulsar karórák méltán szereztek hírnevet az óragyártás területén.

A Pulsar nem csupán az extravagánsabb vonalat képviseli a karórák között, de híres innovativitásáról is, hiszen a márka fennállása óta olyan újítások köthetők a Pulsar nevéhez, mint például az első számológépes óra megalkotása 1981-ben, vagy a kvarcóra bevezetése egy évvel később. Egyértelmű tehát, hogy a Pulsar élen jár az újításokban, jó érzékkel tapint rá a fogyasztói igények változásaira és ott van az óragyártás legjobbjai között is!

Önnek van már Pulsar karórája? Ha nincs, épp eljött az ideje annak, hogy beszerezzen egyet!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.