Szűrés

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Átvételi pont: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 75. Nyitvatartás: Hetfőtől péntekig, 8.00-16.00 között.

Fűtés, hűtés

Ne dideregjen, telepítsen fűtőpanelt a fürdőszobába!

A fürdőszoba általában minden otthon fontos helyiségét képezi, ahol a készülődés, szépítkezés, relaxálás folyik nap, mint nap. Azonban ezekhez a tevékenységekhez ideális körülmények is szükségesek. A fürdőszobák többségére az is jellemző, hogy hidegebb időben meg lehet bennük fagyni, hiszen a nagy többségükben nincsen semmilyen fűtő elem.

energiatakarékos fűtőpanelek és hősugárzók

A hagyományos hősugárzók, légkondicionálók használata legtöbbször irreálisan sok energiát és azzal együtt még több pénzt emészt fel, így marad a didergés és a komfortérzet teljes hiánya. Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy könnyen tud ezen változtatni, méghozzá energiatakarékos fűtőpanelek és hősugárzók segítségével. Ezeknek a fűtőpaneleknek az a legnagyobb előnye, hogy amennyire hatékonyak ugyanannyira takarékosak is. Telepítésük nem több egy napnál, kezelésük pedig szinte gyerekjáték. Feledkezzen meg a magas számlákról és a hűvös reggelekről! Forduljon hozzánk bizalommal és varázsoljon kellemes meleget a fürdőbe télen is!

 


Energiatakarékosság és kényelem egy helyen!

Költözik, felújít, modernizálni szeretné otthonát? Kezdje a fűtésnél! Manapság az olyan hagyományos fűtési módszerek, mint a központi fűtés vagy a gáz egyre nagyobb terhet rónak a fogyasztókra a növekvő díjszabással. A megoldás az energiatakarékos fűtőpanel. Az elektromos fűtés ezzel a modern és gazdaságos technikával új értelmet nyer és többé nem jelent csillagászati fűtés számlákat.

Az általunk kínált panelek olyan speciális izzóval működnek, mely lehetővé teszi a maximális hatékonyságot emellett azonban ésszerű költségeket követel meg tulajdonosaitól. A rendszer beépítése csupán egy napra borítja fel a megszokott életét, ezen kívül nemcsak biztonságos, de könnyen is kezelhető és még karbantartást sem igényel. Ismerkedjen meg a modern fűtési rendszerekkel és cserélje le a drága és elavult rendszereket energiatakarékos fűtőpanelekre. Bővebb információra lenne szüksége? Keressen minket bizalommal és minden felmerülő kérdésére örömmel válaszolunk!

 

 

Tovább



Tovább
Telefon: +361 99-88-213
E-mail: info@royalstore.hu